LAFTASTOVO AS Booking!

Laftastovo – spennende aktiviteter hele året

Naturskjønn ramme rundt feiringen

Laftastovo er ei utleiehytte som leies ut hele året til private, bedrifter og organisasjoner. Her er det langt til nærmeste hytte, for de eneste naboene er fjellheimen og de skogkledde liene.
Legg selskapet til Laftastovo og sett en naturskjønn ramme rundt feiringen – en garantert suksess for alle gjestene. 

Om hytta

Laftastovo er ei flott, romslig hytte over to plan med sengeplasser for ti personer fordelt på fire soverom. Hytta passer ypperlig for organisasjoner, firmaer og privatpersoner som ønsker å flytte arrangementet til den vakre naturen i Vossestrand.
Hytta har selvhushold og er utstyrt med et stort kjøkken. Her er det god plass til å lage mat. Stua er stor og hjemmekoselig, med både pelletsovn og spisegruppe. Fra hytta er det flott utsikt til vakker natur og fjellheim. 

Nærområdet og aktiviteter

Området byr på utallige turmuligheter hele året, både til fots og på ski.
Her er det noe for enhver – både for de som søker utfordringer og toppturer i fjellet, og de som foretrekker en rolig gåtur i idyllisk landskap blant gamle seterstøler.
Om sommeren er det bilvei fra Laftastovo til stølen på Kaset. 
Laftastovo er et godt utgangspunkt dersom du vil utforske Vossefjellene. I dette fantastiske fjellandskapet står naturopplevelsene på rekke og rad med gamle setre, små vann og majestetiske fjell. I sommerhalvåret vil du oppleve husdyr som beiter fredelig, for området brukes også som beitemark.
Søker du utfordringer, er Kvitanosi en klassiker. Det er en krevende tur, men belønningen kommer på toppen med en fantastisk utsikt over fjellheimen. Fjelltoppen byr også på historie, for her er det fremdeles rester etter flyet som styrta her under krigen.
For fiskeentusiaster er mulighetene mange. Blant fiskevannene kan vi nevne Skreievatnet og Mykjedalsvatnet og flere i området. 
Hver vinter arrangeres snøscooteropplæring på hytta, og fra 1. januar til 24. april er det snøscooterspor til hytta.

Hytta kan leies med eller uten overnatting
– kontakt oss for mer informasjon!

Ta kontakt